Dato og tid er 17/10/2021 04:25
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
SMugs 4 års fødselsdagsfest - også for fodfetishister! 
Forfatter besked
Pro Medlem
Pro Medlem

Indlæg: 60
Køn: Kvinde
Alder: 24
Bopæl: Storkbh
Indlæg SMugs 4 års fødselsdagsfest - også for fodfetishister!
…For dette skal være, vor SMug til ære, HURRA!ATTENTION: SMug fylder 4 år!!! Derfor inviterer vi til årets største og absolut frækkeste maskebal lørdag d. 8 september, hvor dørene som altid åbnes kl. 21.

Nyd mystikken, overgiv jer til stemningen, den frække forførende dans hvor man skjuler sit virkelige ansigt bag maskernes hemmelighedskræmmeri.

Masker i alskens materialer, farver og former. Mørke masker, batmanmasker, makeupmasker, farvede masker, lædermasker, lakmasker og mange andre.

Meget er stadig i støbeskeen i vores hemmelige laboratorium, men vi kan allerede nu varsle at det bliv er et brag af en fest. Der vil være overraskelser i form af spændende shows i løbet af aftenen, frække festlege og konkurrencer.

Konkurrencepræmierne er denne gang sponsoreret af nogle af BDSM scenens hårde drenge; Kvalitetslagtøj fra Sadistens toolbox, lækre spanskrør fra Cane og godter fra både SM-shop og den lækre webshop Sindful.dk. Alle har været i gemmerne og finde de lækreste, mest spændende og festlige gaver, for at gøre jeres fest endnu bedre.

Som altid vil vi kunne byde på en fræk velkomstdrink og en lækkerbisken ved ankomst.

Helt særligt ved netop denne SMug fest, er det at vi får gæster fra DR’s Sexministeriet som vil lave et afsnit omhandlende SMug og det at være ung og til BDSM. De vil filme i de første timer af festen og i et tydeligt afmærket område. INGEN bliver filmet uden at vide det eller uden at ønske det!

Dresscode er som altid: Fræk, festlig og forførende. Keywords kunne være: læder, latex, lak, fødselsdagstema, goth, lolita, cyber, korsetter, vintage, pin up, femme fatale, regntøj, nøgenhed, stilletter, uniformer, vita wrap, extreme seksuelle udtryk, transparent, tv/cross dressing/gender bender, bodypaint – spørg endelig hvis du/I er i tvivl om et outfit. Vi hjælper og rådgiver gerne ;)

Du skal være mellem 18-35 år for at deltage (dog er du velkommen selvom du er ældre, hvis du følges med én som overholder alderskritteriet).Det koster 30kr for SMil medlemmer og 80kr for ikke-medlemmer – beløbet betales i døren og husk at SMil ikke modtager dankort, så medbring kontanter til både entré og drikkevarer i baren.Adressen er:

SMils lokaler

Skjulhøj Allé 57A

2720 VanløseDu kan læse mere om SMug på vores hjemmeside: http://smilkbh.dk/smug/.

Se også nærmere på vores überseje sponsorer SM Shop (www.sm-shop.dk), Sinful (www.sinful.dk) og Sadistens Toolbox (www.sadistenstoolbox.dk), for når SMug siger ”fantastiske præmier” – så mener vi det!Med kærligt beskidte og frydeligt perverterede hilsener,SMug – som glæder sig til at (gen)se Jer til en fantastisk fest


16/07/2012 22:10
Profil
Pro Medlem
Pro Medlem

Indlæg: 60
Køn: Kvinde
Alder: 24
Bopæl: Storkbh
Indlæg Re: SMugs 4 års fødselsdagsfest - også for fodfetishister!
OBS OBS OBS!!! DR (Sexministeriet) har i sidste øjeblik ringet og meldt afbud, da det viser sig at værten Emil er blevet dobbelt-booket. Det er ærgeligt (for dem), men the kinky show will go on og vi glæder os fortsat til en KANON fest.


29/08/2012 14:06
Profil
Nyt medlem
Nyt medlem

Indlæg: 3
Køn: Mand
Alder: 24
Bopæl: Danmark
Partnerstatus: Single
Indlæg Re: SMugs 4 års fødselsdagsfest - også for fodfetishister!
Hvad med http://www.alor.dk/ - De snakkede om, at de også kunne være sponsor :king:


21/02/2014 15:59
Profil
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare emner i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke vedhæfte filer i dette forum

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Danish translation by Olympus DK Team

Wu's Foot Forum